Povestea Iniko

Poveste

Conceptul Iniko

INIKO a luat naștere în vremuri de restriște tocmai pentru a le depăși.
Semnificația acestui străvechi cuvânt african – Iniko- „născut în vremuri tulburi” – ne reamintește tuturor că după furtunile cu care ne întâlnim în cursul vieții, urmează întotdeauna timpurile senine ale revenirii la viața normală.
Știm că drumul spre renaștere devine mai sigur prin armonie și ordine. Prin echilibru universal.
Aceasta este și aspirația colecțiilor noastre de produse de papetărie, pe care le creăm cu credința că prin armonia și ordinea cuvintelor regăsim acel echilibru care ne permite să ieșim cu bine din orice restriște.

Iniko

Susținere necondiționată

Caietele Iniko sunt produse la fabrica noastră din Bacău, locul în care și-au găsit menirea mai multe persoane din grupuri vulnerabile. Peste 60% dintre angajații noștri sunt persoane cu dizabilități. Împreună producem manual caietele Iniko, atât de apreciate de copii.

Iniko

implicare în comunitate

Implicarea în comunitate este foarte importantă pentru noi, De aceea, participăm la proiecte prin care susținem întreg procesul educational – donăm caiete și cărți școlilor sau elevilor aflați în situații defavorizate și ne încărcăm cu energie bună de la fiecare vizită pe care copiii o realizează la noi în fabrică, în cadrul diverselor proiecte, inclusiv Școala Altfel. Chipurile lor ne confirmă că întradevăr caietele Iniko te fac să iubești școala.

Iniko

Contactează-ne

UnPapetar | Iniko Aleea Vișinului, Bacău 600128

@2023 – Iniko All Right Reserved. | Politica GDPR | Politica Cookie